lördag 23 november 2013

Årets tradition: Fotomässan i Älvsjö

Hej hoppla!

Idag var jag och sambon iväg på årets tradition; Fotomässan i Älvsjö. Då vi båda är hängivna hobbyfotografer så är den bara ett måste för oss och har varit så nu i ett par år. Så kul att få grotta ner sig i sitt intresse. Gäller ju det mesta man är intresserad av, men idag gällde det alltså foto. Intressanta föreläsningar om allt möjligt. Fotografer som berättar och visar egna bilder, föreläsningar om olika sätt att fotografera, tips på hur man fotar bättre och bildredigerar bättre osv. Sedan att få känna och klämma på nya häftiga fotoprylar. Dessutom en massa foton att titta på. Allt ifrån kända fotografer till någon liten fotoklubb från Stockholm eller övriga Sverige. :-)

Underbart ljus i entrén. Stockholmsmässan i Älvsjö. - @Tina
Mycket folk som är intresserad av foto. Mest män men tjejerna blir fler och fler! :-) - @Tina                       



Fotosidans monter. De bjuder alltid på kaffe/espresso och chefredaktören Magnus Fröderberg är alltid så himla trevlig. ©Tina
Duktig fotograf och föreläsare Pieter Ten Hoopen - ©Tina
Lite nya fotoböcker fick följa med hem för att inspireras av. - ©Tina

Denna lilla kamera är utrustad med fullformat sensor. Mumma för Sony A7 och framförallt Sony A7R, men det syns också i priset!

Denna lilla goding är också något jag kan tänka mig. Fuji X-E2. Så retrosnygg och inte lika dyr som Sonyn. Ja det är bara att drömma vidare ett tag till.



Kram T

(alla bilder är tagna av mig, Tina förutom bilderna på kamerorna.)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar